Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

tips omgaan met dementie

Maatregelen Coronavirus

Met droefenis hebben we deelgenomen van de zich telkens wijzigende maatregelen van het kabinet. We nemen de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Op basis hiervan is het besluit genomen om ALLE voorstellingen tot en met 6 april noodgedwongen niet te laten doorgaan.

Wij zetten op dit moment alles op alles om te zoeken naar mogelijkheden om de voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.

Wij informeren alle kaartkopers op deze site over de verdere afwikkeling. Wij vragen u begrip voor deze situatie. Zodra er meer duidelijk is plaatsen we dit op de site.

Veelgestelde vragen

Welke voorstellingen gaan niet door?
Alle voorstellingen tot en met 6 april gaan niet door.

 

Ik heb tickets voor de voorstelling die niet door gaat. Krijg ik mijn geld terug?
Wij zijn druk met het zoeken naar mogelijkheden om de data te vervangen. Zodra wij meer informatie hebben, verschijnt deze informatie op deze site.

 

Wanneer krijg ik bericht over de nieuwe datum van de voorstelling?
De agenda van theaters en andere bijeenkomstruimtes zitten heel erg vol. Het kost daardoor veel tijd om een nieuwe datum te zoeken. Zodra er een nieuwe datum is, verschijnt deze op onze site. Uw huidige tickets blijven geldig voor de nieuwe data.

 

Stel dat ik niet kan op de vervangende datum. Wat nu?
Wanneer we een vervangende datum op deze site plaatsen en u niet kunt, proberen we een andere vervangende datum te bieden.

 

Ik kan op de vervangende datum. Krijg ik nieuwe tickets?
Uw huidige tickets voor de voorstelling blijven geldig.

 

We willen iedereen heel veel sterkte wensen in deze uitzonderlijke periode. Pas goed op uzelf en uw dierbaren

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie