Maatregelen Coronavirus

Maatregelen Coronavirus

tips omgaan met dementie

Veelgestelde vragen coronamaatregelen

We hebben door het hele theater uiteenlopende maatregelen genomen waardoor onze bezoekers en personeelsleden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Enkele van deze maatregelen zijn:
  • Er zijn aangepaste routes gecreëerd waardoor elke bezoeker met zo min mogelijk oponthoud naar de plek in de zaal geleid wordt;

 

  • Alle beschikbare stoelen hebben altijd een afstand van minimaal 1,5 meter tot elkaar;

 

  • Deuren staan open zodat bezoekers geen deurklinken hoeven aan te raken;

 

  • Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om bezoekers de weg te wijzen en zodoende een soepele doorloop te garanderen;

 

  • Bij de ingang van het theater wordt bij iedere bezoeker een gezondheidscheck uitgevoerd. Als de gezondheid van een bezoeker naar inschatting van de medewerker een risico oplevert, zal toegang tot het gebouw geweigerd worden.

 

  • We bieden kosteloos handschoenen en maskers aan.

Dit is uiteraard slechts een selectie van de genomen maatregelen. We houden van onze artiesten en daarom willen we graag al per 1 juni ruimte creëren voor aangepaste voorstellingen, maar de veiligheid van onze gasten en eigen medewerkers is daarbij altijd van het allerhoogste belang.

 

Is het toilet veilig te bezoeken?

Zeker. We beschikken over een meerdere toiletgroepen, waardoor we bezoekers kunnen spreiden door het gebouw.  Ook zullen onze medewerkers bezoekers verzoeken gebruik te maken van andere toiletruimtes als er te veel drukte ontstaat.

Uiteraard staat hygiëne voorop in de toiletruimtes. Er zal voldoende desinfecterende handgel aanwezig zijn. Daarnaast is de schoonmaak van deze ruimtes is geïntensiveerd, zowel voor, tijdens als na de voorstelling.

Hoeveel mensen laten jullie toe in de zaal?

Zoals de richtlijnen van de overheid voorschrijven zullen we tot 1 juli nooit meer dan 30 bezoekers in één ruimte toelaten. Vanaf 1 juli zullen dat maximaal 100 personen zijn. Dat is exclusief artiesten en personeel. Het aantal kaarten dat we beschikbaar stellen voor een voorstelling is op deze aantallen afgestemd.

Er is een duidelijke looproute gecreëerd middels stickers/lijnen op de vloer die de bezoekers moeten volgen om de zaal te bereiken. De looproutes dienen ook gebruikt te worden na afloop van de voorstelling, zodat de bezoekers via hun eigen uitgang het theater verlaten. Op straat zullen bovendien medewerkers beschikbaar zijn voor vragen en aanwijzingen.

 

Luchtcirculatie

We maken géén gebruik maken van zogenaamde ‘recirculatie’-technieken, wat betekent dat de lucht in ons theater niet wordt ‘hergebruikt’. Ook zorgen we voor goede ventilatie.

 

Geen reactie's

Geef een reactie