dr. David Blom verheldert – wat doet kindermishandeling met onze relaties en ons brein?

Gisteren gingen we voor de tweede keer met Patrick Lodiers van ‘BNNVARA’ in gesprek over ‘de Kinderen van Ruinerwold’. 

Psychologie in Theater

Psychologie in Theater

Patrick vroeg dr. David Blom om de vierde aflevering van de documentaire te bekijken. Hoe kijkt hij er als relatie- en traumadeskundige naar? 


Deze keer legt David uit hoe (a) hoe kindermishandeling het ‘hechtingsgedrag’ van slachtoffers jegens hun verzorgers enkel verder aanwakkert en (b) hoe bijzonder traumatische ervaringen door onze hersenen worden opgeslagen en verwerkt.


We wensen de kinderen heel veel sterkte in hun verdere proces. En danken de makers voor hun belangrijke werk

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

We kunnen allemaal meer uit de liefde halen. Meer zelfs dan we nu voor mogelijk houden. Kom naar ‘Relatiecrisis in Theater- Dichterbij’. Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, zonen en dochters gingen je voor. 

RELATIECRISIS IN THEATER – DICHTERBIJ

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven.

 

Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren.

 

Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.

 

Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen,  vaders, moeders, zonen en dochters bezochten de show van deze makers.  Beleef het ook!