IS IE HELEMAAL BESODEMIETERD, DE LUL!

IS IE HELEMAAL BESODEMIETERD, DE LUL!

Ze zitten op de bank. Angelie en Eva met een goed glas wijn. Ze voeren een stevig gesprek. Het gaat over háár vriend, de 32 jarige Maik die de laatste week wel érg weinig van zich heeft laten horen. Geen reacties op appjes, de telefoon niet opnemen en pas 3 uur later terugbellen..

‘Ik zou het niet meer pikken hoor meis..Dat is toch niet normaal hoe hij met je omgaat’

Ja ik ben er ook niet blij mee. Zo kan ik mij toch niet laten behandelen?

Nee joh, hij mag in zijn handjes knijpen met jou. Ik bedoel, hij is best leuk, maar vergeleken met jou.. Je ziet er gewoon echt goed uit. Knap, altijd mooi gekleed!

Ja vind je? ja hÈ.. Misschien heb je wel gelijk, ik moet mij heel anders opstellen. Ik pik ook veel te veel.

Ja je moet het hem echt eens laten voelen, anders blijft hij je zo behandelen.

Ja?

Ja tuurlijk!

Je hebt gelijk schat, ik ga het anders doen..Ik kan het! Ja, ik weet zeker dat ik het kan. Is hij nou helemaal besodemieterd eigenlijk. Weet je, ik geloof dat het nu pas tot mij doordringt! De schoft! Met die dikke bierbuik! Bedankt schat, als ik jou niet had.

Zeg het hem gewoon!

Ja, dat ga ik doen! Het is vrijdag, hij zal zo wel weer bellen om wat leuks te gaan doen het weekend. Nou mij niet gezien! Alleen maar als het hem uitkomt zeker!
Nee, wacht maar! Let maar eens op!

Tring, tring, Tring, Tring…Eva stoot haar vriendin aan

Het is hem!

Nou meid, je kan het.

Ja ik kan het! Ik.kan het!

Haal.even diep.adem.

Eva zucht een paar keer flink diep en neemt dan de telefoon op.

‘jaaaa, klinkt het wat verveeld.. ‘met Eva’..
Trots kijkt ze naar rechts, naar Angelie

‘Ja, jij belde mij toch?

Angelie steekt haar duim op naar Eva..

‘ohhhh, goed hoor…. Neeee, niks bijzonders, gewoon even bij Angelie.

Trots kijkt Angelie haar vriendin aan: ‘goed zo, je kan het!’

Morgen? Of ik.wat te doen heb?.Je hebt een leuk tafeltje gereserveerd? In grand café het Hof? Uhhhh, ja, le..u…k… nee… jawel… kan wel. Onzeker kijkt ze naar Angelie, ze draait zich wat af en gaat verder

Ja… uh nee… uh ik weet het zeker. Zeker, zeker, ja, klinkt leuk.
Of er iets is? ik zou niet weten wat hoor..
Ja, tot.morgen, Leuk! Ja ik hou ook van jou. Dag lieverd, dag uilskuikentje, dag schatje haha..Ja, tot morgen.. hihi

Wat is het toch fucking moeilijk om dingen rechtstreeks uit te spreken, ons kwetsbaar op te stellen. Het is de bom onder vele relaties.

Muziektheatershow DICHTERBIJ van relatiepsycholoog dr. David Blom neemt u mee in de bijzondere wereld van de liefde. En reikt inzichten en handvatten aan om de liefde tot een succes te maken. Beleef het ook! Deze avond vol humor en ontroering
www.psychologieintheater.nl

Geen reactie's

Geef een reactie