Iedereen mag het weten!

Tijdens de afwas hebben we samen eindelijk weer eens zo'n heerlijk verhelderend gesprek. Ja, na jaren samenzijn ken je elkaar ook gewoon door en door...

Hij: ‘Maar waarom laat je mij dan altijd zo ‘bungelen?’ Ik weet nooit wat je wil. Waarom zeg je niet gewoon wat je wil?

Zij: Hoe bedoel je, ik ben toch altijd duidelijk. Je ziet toch hoe ik mij voel. Waarom moet ik je alles voorkauwen?

Hij: Je hoeft mij helemaal niks voor te kauwen, maar gewoon zeggen wat je van mij verwacht, is toch niet zo moeilijk. Dan weet ik wat je wil..

Zij: Maar we zijn al jaren getrouwd, waarom zou ik überhaupt nog moeten zeggen wat ik wil?! Je kent mij inmiddels toch wel?! Ik bedoel, hoe bestaat het eigenlijk dat je nog niet weet wat ik wil?
Hou je eigenlijk wel van mij?!

Hij: Maar natuurlijk hou ik van je. Waarom vraag je dat?

Zij: Nou dit geeft toch alles aan. We zijn meer dan 25 jaar getrouwd. Heb je je eigenlijk ooit wel eens echt in mij verdiept??

Hij: Maar lieverd, zeg mij het dan. wat is er dan aan de hand?

Zij: NIKS

Hij: ik zie het toch aan je?

Zij: er is NIKS, hoor je mij! NIKS.

Zo vervelend, dat onze partner niet helderziend is. Zo irritant. Waarom voelt hij of zij gewoon aan wat we willen en wensen. Waarom, waarom, waarom…
Goede vraag..

Kom naar de muziektheaterhit DICHTERBIJ van dr. David Blom. 2019 is nagenoeg uitverkocht (er zijn nog wat data op 20 december) maar daarna trekken we vol enthousiasme het nieuwe jaar in!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
We kunnen allemaal meer uit de liefde halen. Meer zelfs dan we nu voor mogelijk houden. Kom naar ‘Relatiecrisis in Theater- Dichterbij’. Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, zonen en dochters gingen je voor.

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven.

Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren.

Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.

Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen,  vaders, moeders, zonen en dochters bezochten de show van deze makers.  Beleef het ook!

Andere artikelen:

Dr. David Blom verheldert – Wat doet kindermishandeling met onze relaties en ons brein?

Gisteren gingen we voor de tweede keer met Patrick Lodiers van ‘BNNVARA’ in gesprek over ‘de Kinderen van Ruinerwold’.

LEES VERDER

Trauma-expert dr. David Blom over ‘De kinderen van Ruinerwold’ (BNN-VARA)

Gisteren gingen we met Patrick Lodiers van ‘BNNVARA’ in gesprek over ‘de Kinderen van Ruinerwold’.

LEES VERDER

Wij? Wij zijn zó lekker open met elkaar!

Simon en Ruth kwamen gisterenavond thuis van een heerlijk avondje bij vrienden. Wat een fijne avond! Goede gesprekken, lekker borrelen. En het heeft Simon en Ruth nóg meer doen inzien hoe goed ze het samen hebben. Ja! Dat ze een geweldige relatie hebben, waarin ze werkelijk álles met elkaar kunnen bespreken. Geheimen? Nee, die kennen ze niet. Open en eerlijk, dat is waar ze voor staan!

LEES VERDER

Waarom Tinder eerder ellendig dan gelukkig maakt – 3 tips

Het zit Johan (39) hoog. Hij hoopte via Tinder op wat geluk, maar voelt zich na een weekje swipen vooral een stuk ellendiger. Wat blijkt? Hij is niet de enige.

LEES VERDER

Maar weinig mannen kunnen een vrouw laten komen – 5 tips

Hij durft het nauwelijks te bespreken. Het lukt Erik (42) maar zelden om zijn vriendin te laten komen. Hij schaamt zich dood en voelt zich als minnaar mislukt. Wat blijkt? Hij is niet de enige.

LEES VERDER

Ontvang wekelijks een relatietip

Wil je ook wekelijks een relatietip ontvangen van dr. David Blom? Kom erbij!

Scroll naar top