Doe die wc brol eens omlaag, kerel!

Wat is het toch een onmogelijke kerel. Ik zit op de wc en ontdek dat de wc bril niet omlaag zit! Zo irritant!
Al balancerend op een dun strookje marmer hoop ik maar dat hij een beetje kan richten, zodat ik niet besmeurd raak met zijn druppeltjes urine. Zijn ogen worden er namelijk ook al niet beter op. Keer op keer zeg ik dat hij een bril moet gaan dragen, maar ja, luisteren doet hij ook al niet al te best. Ik denk dat het tijd is voor een gehoorapparaat. Ja, dan hoeft de tv niet zo hard, vooral die studiosport toontjes irriteren mij mateloos. Net als het feit dat hij de afstandbediening veel te lang in zijn hand vasthoudt. Hij bepaalt de zenders.

En ik mag kijken naar die schuiten van voeten, die kolossen van poten, welke hij doodleuk laat rusten op ons (lees: MIJN) mooie glazen dressoirtafeltje. Waardoor ik de volgende ochtend weer in de weer kan met Glassex.

Oh ja, seks, dat hebben we ook in tijden al niet meer gehad. Sinds hij de gewoonte erop nahoudt om zijn sokken aan te houden in bed, is mijn lust zo goed als verdwenen. Opgedroogd. Sokken die hij overigens heus wel vaker dan één keer in de 3 dagen kan verschonen.

Ik zeg er maar niks meer over, want dan loop ik weer te zeiken en krijg je
‘Oh, ik doe het weer niet goed?!
Het gekke is dat hij dit wel kan…iets goed doen… maar het gewoon verdomd. Nog erger eigenlijk! Zoals een bosje rozen meenemen of gezellig een keertje koken voor ons twee.

Nou ja, laat dat laatste trouwens ook maar zitten. Dit heeft hij 2 weken geleden gedaan en nu kan ik niks meer vinden. Alles staat op een andere plek, behalve op de goeie. Kijk, als hij écht één keer oog voor mij zou hebben, zou hij gezien hebben waar het hoort…

Zucht, god god god, tjonge, jonge, jonge, wat is het toch een ongelofelijke lul ! Maar wel de mijne

www.psychologieintheater.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
We kunnen allemaal meer uit de liefde halen. Meer zelfs dan we nu voor mogelijk houden. Kom naar ‘Relatiecrisis in Theater- Dichterbij’. Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen, vaders, moeders, zonen en dochters gingen je voor.

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven.

Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren.

Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.

Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen,  vaders, moeders, zonen en dochters bezochten de show van deze makers.  Beleef het ook!

Andere artikelen:

Dr. David Blom verheldert – Wat doet kindermishandeling met onze relaties en ons brein?

Gisteren gingen we voor de tweede keer met Patrick Lodiers van ‘BNNVARA’ in gesprek over ‘de Kinderen van Ruinerwold’.

LEES VERDER

Trauma-expert dr. David Blom over ‘De kinderen van Ruinerwold’ (BNN-VARA)

Gisteren gingen we met Patrick Lodiers van ‘BNNVARA’ in gesprek over ‘de Kinderen van Ruinerwold’.

LEES VERDER

Wij? Wij zijn zó lekker open met elkaar!

Simon en Ruth kwamen gisterenavond thuis van een heerlijk avondje bij vrienden. Wat een fijne avond! Goede gesprekken, lekker borrelen. En het heeft Simon en Ruth nóg meer doen inzien hoe goed ze het samen hebben. Ja! Dat ze een geweldige relatie hebben, waarin ze werkelijk álles met elkaar kunnen bespreken. Geheimen? Nee, die kennen ze niet. Open en eerlijk, dat is waar ze voor staan!

LEES VERDER

Waarom Tinder eerder ellendig dan gelukkig maakt – 3 tips

Het zit Johan (39) hoog. Hij hoopte via Tinder op wat geluk, maar voelt zich na een weekje swipen vooral een stuk ellendiger. Wat blijkt? Hij is niet de enige.

LEES VERDER

Maar weinig mannen kunnen een vrouw laten komen – 5 tips

Hij durft het nauwelijks te bespreken. Het lukt Erik (42) maar zelden om zijn vriendin te laten komen. Hij schaamt zich dood en voelt zich als minnaar mislukt. Wat blijkt? Hij is niet de enige.

LEES VERDER

Ontvang wekelijks een relatietip

Wil je ook wekelijks een relatietip ontvangen van dr. David Blom? Kom erbij!

Scroll naar top