RELATIECRISIS IN THEATER

Dichterbij

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven.

 

Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren.

 

Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.

 

Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen,  vaders, moeders, zonen en dochters bezochten de show van deze makers.  Beleef het ook!

dichterbij is een THEATERBELEVING

"Wondermooi"
HAPPINEZ

De psychologie van de liefde

Haal je eruit wat erin zit? 

De voorstelling

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruip je in de huid van Simon en Eva, een muzikant en een manager met twee kinderen. Ze lijken gelukkig, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

 

Wanneer hun relatie het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten uit wetenschap en praktijk om van hun liefde een succes te maken – om hun (kinder)wonden te helen en weer dichter tot zichzelf én elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

 

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over leven, strijd en aanvaaring. Dichterbij gaat over ons allemaal! 

DICHTERBIJ @ 2020 - REGIE GERARD EVERS - MUZIEK MISHA BLOM

Makers met een missie

Nederland liefdevoller maken

Als het zoveel mensen niet lukt om de liefde vast te houden, hebben we een probleem, een probleem dat ontrafeld moet worden.

 

Deze indrukwekkende, 3 uur durende theaterbeleving werd bedacht door relatiepsycholoog en liefdesonderzoeker dr. David Blom. Samen met zijn productieteam combineert hij de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en honderden boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling. Dit maakt DICHTERBIJ tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je leven verandert.

 

We kunnen allemaal meer uit de liefde halen, meer dan we nu voor mogelijk houden.  Het avontuur ligt aan onze voeten!

DICHTERBIJ @ 2020 - DR, DAVID BLOM (RELATIEPSYCHOLOOG EN LIEFDESONDERZOEKER)

Publieksreacties

Zij gingen het aan

Fenomenale vondst van psychologen en theatermakers

Het leukste uitje uit onze relatie!

Theater de Heuf 

Reserveren

Ga het ook aan!

Vanwege de grote druk op de speelagenda, kunnen we tijdelijk geen nieuwe shows plannen. Houd de sociale kanalen in de gaten, of stuur een mailtje (info@psychologieintheater.nl) wanneer je een update wilt ontvangen!

vrijdag 11 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

zaterdag 12 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

vrijdag 18 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

zaterdag 19 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

vrijdag 25 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

zaterdag 26 juni 19.30 – 22.30

Locatie de Camp, Woudenberg

42,50 -,

In de Media

Dichterbij