dichterbij

TICKETS

Een theater mét volledige veiligheids-garantie. Lees het >> hier.

De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

 

Reserveer nu uw tickets.

Dr. David Blom over Dichterbij (RTL)

DICHTERBIJ IN AD

DICHTERBIJ IN NOUVEAU

DICHTERBIJ IN DE PSYCHOLOOG

RELATIECRISIS IN THEATER – DICHTERBIJ

Een theater mét volledige veiligheidsgarantie. Lees het >> hier.

‘Dichterbij’ is de veelgeprezen muziektheater show in Nederland en België over omgaan met liefdesrelaties. Ervaar wat ons geluk in de liefde in de weg staat en begrijp hoe we het tij kunnen keren. Want het leven (samen) kan zoveel mooier zijn!

Al meer dan 300.000 bezoekers beleefden de show van deze makers. Ga het ook aan!

Let op: deze show is t/m augustus 2020 uitverkocht

WONDERMOOI (****) - Happinez
FENOMENALE VONDST VAN PSYCHOLOGEN EN THEATERMAKERS - Linda

DICHTERBIJ @ 2020 REGIE GERARD EVERS

DE VOORSTELLING

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van Simon en Eva, een muzikant en manager met twee kinderen. Ze lijken tevreden met hun huwelijk, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

 

Wat volgt is een indrukwekkende reis door de wereld van de liefde – van de wieg tot de volwassenheid. Met de belangrijkste inzichten en handvatten, uit wetenschap en praktijk, om van uw relatie een succes te maken.

 

Simon en Eva vinden de moed om weer dichter tot zichzelf én elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

 

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over leven, strijd en aanvaarding. Dichterbij gaat over ons allemaal!

DEZE VOORSTELLING PLANT ZAADJES DIE EEN MENS VERANDEREN. SCHITTEREND ACTEERWERK, PRACHTIGE PERFORMANCE. DEZE AVOND ZAL ME NOG LANG BIJBLIJVEN - Lawrence de Belder
HET LEUKSTE UITJE UIT ONZE RELATIE! - Bianca Schoonbergen
relatie onderhouden

DICHTERBIJ @ 2020 REGIE GERARD EVERS

Makers met een missie

Als het zoveel mensen niet lukt om de liefde vast te houden, hebben we een probleem, een probleem dat ontrafeld moet worden.

 

DICHTERBIJ werd bedacht en geschreven door relatiepsycholoog en theatermaker dr. David Blom. Hij combineert samen met zijn productieteam de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en ca. 82 boeken) met de kracht van een indrukwekkende voorstelling. Dit maakt DICHTERBIJ tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je leven  verandert. DICHTERBIJ laat je niet meer los. Een leven lang.

 

Dr. David Blom werkt samen met ontwikkelingspsycholoog en singersongwriter drs. Misha Blom, theatermaker-actrice Lydia van den Heuvel en ouderenpsycholoog- ACTRICE Sarah Blom

 

Ga het ook aan! Deze niet eerder vertoonde combinatie van muziektheater en  wetenschap, psychologie en stand-up comedy. 

DR. DAVID BLOM @ 2020

ONMISBAAR WANNEER JE ALS OUDER, PARTNER EN/ OF COLLEGA HET BESTE UIT JEZELF, JE GEZIN OF OMGEVING WIL HALEN - Ronald Dingerdis
HET HEEFT ONS AAN HET DENKEN GEZET EN GESPREKSSTOF GEGEVEN VOOR ONZE EIGEN RELATIE - Jurgen en Carola van Oostrum

Ga het ook aan!

Vriendinnen, partners, moeders en dochters, vrienden en collega’s. Velen gingen u voor! De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro inclusief koffie, thee, wat lekkers en een drankje.

Theater de Heuf in Buren

TICKETS

De voorstelling speelt van 19.30 tot 22.30 uur in theater de Heuf in Buren (centraal gelegen – nabij A2/A15). Het toegangskaartje kost 42,50 euro.

 

Reserveer nu uw tickets.

Reactie